POSEBNA LJETNA PONUDA

Ljetna prodajna akcija u mreži ovlaštenih servisa CITROËN

Vrijeme je ljetnih odmora te je potrebno svoje vozilo kvalitetno pripremiti. Preporuča se provjera a po potrebi promjena motornog ulja i filtra, filtra zraka, peludi. Kako bi jamčili optimalne performanse vašeg motora i zadovoljili kriterije novih tehnologija razvijenih od strane CITROËNA, vaša knjižica o održavanju vas upućuje koje vam točno ulje najbolje odgovara te kad ga je potrebno zamijeniti. Poštujte tu uputu jer ona je zalog dugovječnosti vašeg vozila.

Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti putnika provjerite stanje guma te ih po potrebi zamijenite a isto se odnosi i na kočnički sustav.
Također zbog veliki vrućina potrebno pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, razinu tekućine za hlađenje motora. Zbog vaše udobnosti provjerite rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja.

Nemojte zaboraviti na metlice brisača te dolijati tekućinu za pranje stakla.

Ukoliko ste član kluba vjernosti za vas nema problema, u mreži ovlaštenih servisa Citroën ostvarujete pravo na popust na dijelove održavanja ovisno od starosti vašeg vozila ali u razdoblju od 4.lipnja do 4. kolovoza na sve filtre ostvarujete ogroman popust od čak 40%.
No, ako niste član kluba vjernosti nudimo vam, ukoliko napravite zamjenu ulja i filtra ulja , zraka, peludi i goriva, besplatno učlanjenje u klub vjernosti CITROËN Zauvijek. Cijena učlanjenja je 149 kn.

Članstvom u klubu vjernosti ostvarujete pravo na:
-Popuste na dijelove održavanja vozila sukladno godinama starosti vozila
-Uslugu pomoći na cesti
-30% popusta na najskuplji originalni rezervni dio iz ponude Grupe PSA jednom godišnje
-Dodatnih 5% popusta na sve akcijske popuste
-Detaljnije informacije pronađite na letku.

DODATNA OPREMA
U razdoblju od od 4.lipnja do 4. kolovoza nudimo vam i atraktivan popust od 15% na
-Krovne nosače
-Nosače bicikla
-Krovne kutije
Proizvedena u skladu s najstrožim tehničkim zahtjevima grupe PSA ova se oprema savršeno uklapa u linije vašeg vozila a istovremeno omogućava da prevezete veliku količinu stvari ne umanjujući udobnost vaših suputnika.

Mara Bratoš uz novi Citroen C4 Cactus

Poznata dubrovačka fotografkinja Mara Bratoš sa zanimanjem se upoznala s novom limuzinom C4 Cactus, koji je krenuo u prodaju na hrvatsko tržište tijekom Zagreb Auto Showa 2018. C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje iznimno udobna limuzina koja stiže na hrvatsko tržište tijekom Zagreb Auto Showa. U ponudi je s tri razine opremljenosti : Live, Feel i Shine te s cijenom već od 102.900 kn.

 

ZAGREB AUTO SHOW

Za Auto show u Zagrebu, CITROËN je pripremio povoljniju ponudu za svoje najpopularnije modele, ali i novi C4 Cactus!
Tijekom Auto Showa sve fizičke osobe mogu ostvariti dodatni popust na C3 (2.000 kn), C3 Aircross (2.500 kn), Novi C4 Cactus (2.500 kn), C4 Picasso i Grand C4 Picasso (3.500 kn) i C-Elysee (12.000 kn).
Kupci imaju mogućnost kupiti C3, C3 Aircross, novi C4 Cactus, C4 Picasso i Grand C4 Picasso putem financijskog leasinga uz Citroen Financiranje, a prema modelu 1/3. Kupci plaćaju 1. ratu na početku financiranja, 2. ratu u 2019. i 3. ratu u 2020, a uz 0% kamatnu stopu. Uz ovu ponudu kupci dodatno na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja!
Novi C4 Cactus, hrvatska premijera na Zagreb Auto Showu, u ponudi je i na financiranje putem kredita na 3% kamate, a sve fizičke osobe dobivaju na poklon produženo jamstvo 5g/80.000 km.
Nadalje, sve fizičke osobe pri kupnji spomenutih modela na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Citroen zauvijek koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.
Citroën C3 –  jedinstven poput vas.

NOVI CITROËN BERLINGO : PRIČA SE NASTAVLJA S JOŠ VIŠE STILA, PRAKTIČNOSTI I UDOBNOSTI

 Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën danas otkriva novi Berlingo. Treća generacija nastavlja priču modela s originalnom, jednostavnom i funkcionalnom siluetom karoserije koja se uspješno mijenjala tijekom vremena kako bi postala referenca u „praktičnom smilu“, partner u svim aktivnostima za slobodno vrijeme i svim obiteljima. Novi Berlingo poboljšan je u savršenom skladu s posljednjim modelima Marke. Dobio je suvremenost svojim dizajnom i udobnošću osnažujući svoju i praktičnost koja stoji iza uspjeha ovog kultnog modela, prodanog u više od 1,7 milijuna primjeraka. Novi Berlingo preuzima elemente identiteta dizajna marke Citroën i novi oblik koji mu daje robustan i dobronamjeran stav. Novi Berlingo također osnažuje sve svoje snažne točke u pogledu modularnosti i prostora u unutrašnjosti vozila kako bi olakšao svakodnevno korištenje (3 neovisna i jednostavna za ukloniti stražnja sjedala, ravna podnica do sklopivog sjedala suvozača, utovar predmeta do 2,70 m, 100 l dodatnog prtljažnog prostora). Savršeno ukorak s vremenom, koristi prednosti nove platforme i nudi 19 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost, motore posljednje generacije kao što su novi dizelski motor 1.5 BlueHDi ili automatski mjenjač EAT8 te postavke udobnosti ovjesa. Sada dostupan u 2 veličine, M i XL,  od 4.40 m i 4.75 m duljine, sa 5 ili 7 mjesta, novi Citroen Berlingo  imat će svjetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi i bit će lansiran u drugoj polovini 2018. Uspješno se mijenja kako bi donio svojim vlasnicima još više stila, udobnosti i dinamičnog ponašanja na cesti. Berlingo je više nego ikad uspješan, sa drugom generacijom putničkog i dostavnog vozila, lansiranih 2008., proizveden je u 2017. godini u više primjeraka nego ikad prije (preko 165.000), nakon 2016. godine koja je već bila rekordna.

 

 

 

 

 

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS UZ 3% KAMATE I 5 GODINA GARANCIJE

Novi kompaktni SUV C3 Aircross ističe se jedinstvenim oblikom i ponudom personalizacije bez premca, koji mu daju odvažan stav. Iznutra se odlikuje inovativnom udobnošću u znaku marke Citroën proizašlom iz programa Citroën Advanced Comfort ® , osobito za još veću prostranost, modularnost i osvijetljenost.

PSC Slavonija

Novi C3 Aircross uklapa se u suvremen način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje donose više sigurnosti te olakšavaju vožnju u gradu kao i na otvorenoj cesti. Jednostavno rečeno, to je SUV stvoren za ljubitelje stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice u potrazi za novim iskustvima.

PSC Slavonija

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross dostupan je uz posebnu ponudu Citroën financiranja uz svega 3% kamata te garanciju u trajanju 5 godina/80 000 km te besplatnu prvu godinu članstva u klubu CITROËN ZAUVIJEK koji vam donosi brojne pogodnosti u održavanju vašeg vozila.

PSC Slavonija

CITROËN JUMPY FURGON JE LAKO KOMERCIJALNO VOZILO 2017.!

Citroën Jumpy Furgon osvojio je posebno priznanje za najbolje lako komercijalno vozilo 2017. u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari.

Nezaobilazni partner poslovnih korisnika, Citroën Jumpy Furgon je učinkovito i ergonomsko vozilo jednostavno za upotrebu. Objedinjuje najnovija tehnološka rješenja za pomoć u vožnji i motore koji ga čine idealnim poslovnim partnerom. Namijenjen je brojnim poslovnim korisnicima – obrtnicima, građevinarima, dostavljačima, uslužnim djelatnostima, udruženjima. Dolazi u 3 duljine među kojima svaki poslovni korisnik može birati u skladu s vlastitim potrebama i djelatnostima.

 Učinkovita konstrukcija prilagođena svim potrebama u službi funkcionalnosti, praktičnosti i ergonomije. Ograničena visina do 1,90 m na izvedbama XS i M omogućuje mu da pristupi parkirnim mjestima koja su često teška dostupna za vozila iz tog segmenta. Neviđena modularnost u segmentu uz sustav Moduwork pojednostavljuje svakodnevnicu tako što nudi veći obujam s ravnom podnicom kada se bočno suvozačevo sjedalo preklapa prema pregradi, a zahvaljujući velikom otvoru u pregradi nudi do 4 m korisne duljine.

 Klizna bočna vrata s automatskim otvaranjem, neviđena u ovom segmentu, pojednostavnjuju utovar i istovar kada su ruke pune opreme, paketa ili razne robe.  Nudi brojne tehnologije u službi sigurnosti, među kojima su i sljedeće funkcije: prilagodljivi regulator brzine vozila, prepoznavanje znakova ograničenja brzine i preporuka brzine, sustav praćenja pozornosti i Active Safety Brake;

 Razine potrošnje i emisije CO2 su „Best in Class” u segmentu (BlueHDi 115 S&S s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem: 5,1 l/100 km i 133 g CO2) te ograničeni troškovi upotrebe zahvaljujući najnovijim dizelskim motorima od 1,6 l i 2 l koji s ručnim mjenjačem ostvaruju 95 KS (210 Nm), a s automatskim mjenjačem EAT6 180 KS (400Nm).

Izvor: http://www.citroen.hr/svijet-citroen/novosti/citroen-jumpy-furgon-lako-komercijalno-vozilo-2017.html

NOVI KOMPAKTNI SUV CITROËN C3 AIRCROSS OSVOJIO NAGRADU AUTOBEST 2018!

Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS pobjednik je natjecanja Autobest 2018 u kategoriji „Best Buy Car of Europe” odnosno najpovoljnije kupnje automobila u Europi, titula za koju se izborio među šest finalista.

Žiri natjecanja Autobest objavio je rezultate: Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS proglašen je „Best Buy Car of Europe”, najboljim izborom automobila u 2018. godini.

Autobest od 2001. dodjeljuje godišnju nagradu za vozilo koje osvoji najviše glasova. U glasovanju sudjeluje 31 specijalizirani novinar iz 31 europske zemlje, a vozila se ocjenjuju na temelju 13 kriterija, među kojima su odnos kvalitete i cijene, dizajn, udobnost i tehnologije, kao i kvaliteta usluga te dostupnost zamjenskih dijelova u distribucijskim mrežama.

Kao i Citroën C3 kojeg je Autobest odabrao 2003. godine, Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS uspio se istaknuti među konkurentima te je odnio pobjedu u ovoj sedamnaestoj dodjeli nagrade zahvaljujući svojem jedinstvenom obliku te snažnom i svježem stavu.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS dio je obnove Marke te predstavlja njezin pohod na međunarodno tržište. Od svojeg lansiranja u listopadu, već bilježi više od 30 000 narudžbi u Europi. Svoje kupce zavodi kabinom koja utjelovljuje jedinstveno znanje i umijeće marke CITROËN u pogledu prostrane unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti. Njegova je osobnost ojačana velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, on je „people minded” odnosno po mjeri čovjeka, a odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. Simbol programa „Citroën Advanced Comfort®”, C3 AIRCROSS pruža ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje. S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice zahvaljujući funkciji Grip Control® uz Hill Assist Descent. Visoka razina udobnosti i sigurnosti osigurana je ugradnjom 12 tehnologija suvremenih sustava za pomoć u vožnji, četiri tehnologije za povezivanje, a na testiranju Euro NCAP osvojio je 5 zvjezdica.

Što kad se “nafta” zaledi?

Brojni vlasnici automobila sa dizel motorom su već iskusili problem sa “smrzavanjem” goriva, kada nisu mogli pokrenuti svoje automobile. Razni automobilski forumi su prepuni upita i pitanja ‘što kad se nafta zaledi’?

Ako u vašem spremniku goriva imate eurodizel točke filtrabilnosti -15 °C te Vam vozilo stoji vani na temperaturi od -20 °C doći će do kristalizacije parafina u gorivu odnosno do “smrzavanja”. Jedan od prvih simptoma je nemogućnost paljenja motora. U tom slučaju trebate učiniti sljedeće:

  • U sezonu hladnijeg perioda ( -10°C , -15 °C) ne ulaziti s gorivom u rezervoaru iz prethodno toplijeg perioda( 0°C, -10°C).
  • Nemojte pokušavati uzastopno paliti motor jer je filter već ispunjen kristalima parafina i gorivo ne može doći do motora bez obzira na uzastopno “verglanje”.
  • Utoplite automobil na bilo koji način, oteglite ga u garažu ili slično. Kasnije ga probajte ponovno upaliti.
  • Po potrebi dodajte aditive za snižavanje točke filtrabilnosti, ali samo u preporučenim količinama.
  • Ako je moguće držite vozilo preko noći u zatvorenom prostoru.
  • Ne miješajte dizelsko gorivo s benzinskim kako biste spriječili smrzavanje.

Troškovi koji mogu uslijediti kao posljedica ovog problema su zamjena filtera goriva, ispumpavanje i dolijevanje novog goriva te u najgorem slučaju zamjena visokotlačne pumpe. Potrbno je napomenuti da oštećenja izazvana “smrzavanjem” dizel goriva nisu pokrivena garancijom.
Pobrinite se oko vaših limenih ljubimaca kako ne bi nastala dodatna oštećenja!

Jeste li se već prijavili na My Citroën?

 Pronađite najnovije Citroën vijesti, uživajte u Citroën uslugama i proizvodima, i pojednostavite svakodnevno korištenje vašeg vozila uz mobilnu aplikaciju MYCITROËN.
Upravljanje automobilom nikada nije bilo jednostavnije.
Isprobajte već danas!
Citroën.Inspired by You.

CITROËN PREDSTAVLJA SVOJ NOVI POTPIS MARKE „INSPIRED BY YOU” NA FRANKFURTSKOM SALONU 2017.

Nakon što je na Pariškom salonu 2016. otkrio svoju kampanju Marke „Citroën Inspired by You”, CITROËN sasvim prirodno odabire novi potpis Marke „INSPIRED BY YOU”*. Novi međunarodni potpis krasi štand marke CITROËN na Frankfurtskom salonu 2017.

Od svojeg nastanka, CITROËN neprestano pronalazi nove zamisli i inovativna rješenja kako bi poboljšao svačiji doživljaj u automobilu. Od modela Traction Avant do 2 CV, od Type H do modela Berlingo, od Méhari do E-MEHARI, od monovolumena Picasso do crossovera Aircross, CITROËN prati društvene promjene i ističe se kao popularna marka u plemenitom smislu: marka čiji su glavni izvor nadahnuća ljudi i njihov način života.

Marka široke ponude više nego ikad utjelovljuje taj duh marke koja je „people minded”. Taj duh danas prirodno nastavlja novim međunarodnim potpisom: „INSPIRED BY YOU”.

„INSPIRED BY YOU” nije tek običan potpis, već istinsko uvjerenje koje nadahnjuje jedinstvena rješenja koja CITROËN nudi svojim kupcima na sljedećim razinama:

  • proizvodi:na primjer Novi C3 ili crossoveri C3 Aircross i C5 Aircross. Novi modeli koji u svoje segmente unose pravi dašak svježine za zadovoljstvo putnika.
  • tehnologije: na primjer ConnectedCAM CitroënTM, elementi Airbumps®ili Progressive Hydraulic CushionsTM (ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima razvijenima u okviru programa „Citroën Advanced Comfort”).
  • usluge: na primjer nove usluge mobilnosti kao što su mobilne aplikacije MyCITROËNi Scan MyCITROËN.